608 85 89 85
608 85 89 85     caxa.asistentky@seznam.cz

Podmínky pronájmu obleků

V případě, že si u nás chcete zapůjčit oblek, přečtěte si následující informace, které se Vám budou hodit:

1. OBJEDNÁVKA:  Na zkoušení obleku se doporučujeme objednat předem. Jen tak Vám můžeme zajistit, že se Vám některá z našich asistentek bude moci ihned věnovat. Ale i když přijdete neobjednaní, budeme se Vám věnovat co nejdříve, pokud to bude možné s ohledem na obsazenost našeho objednávkového systému.

2. VÝBĚR OBLEKU: Pro výběr obleku je nutné mít stanovený termín akce, na který oblek  budete potřebovat ! Dostavte se na zkoušení ve sjednaném termínu a čase, pokud jste se předem objednali. Naše asistentky Vám pomohou s výběrem jak obleku, tak i potřebných doplňků.

3. REZERVACE OBLEKU: Pokud si u nás vyberete pánský oblek  k zapůjčení, sepíšeme s Vámi Smlouvu o zapůjčení obleku, ve které budou uvedeny veškeré potřebné náležitosti, které potřebujete vědět. Před jejím podpisem si ji přečtěte. Zaplatíte REZERVAČNÍ POPLATEK ve výši 500 Kč ( oblek do 2000 Kč), 1000 Kč( oblek nad 2000 Kč ). Rezervační poplatek je nevratný , ale je možno jej 1 x převést na jiný oblek či jiný termín. Poplatek nelze převést na jiné zboží . Zbytek půjčovného se doplácí při vyzvednutí obleku.  K sepsání smlouvy i k vyzvednutí obleku budete potřebovat platný OBČANSKÝ PRŮKAZ.  

4. VYZVEDNUTÍ A VRÁCENÍ OBLEKU: Oblek  si vyzvednete a vrátíte v termínech uvedených na smlouvě. Obvykle se vyzvedávají den či dva před akcí a vrací den či dva  po akci pokud není dohodnuto jinak. Pozor ! Při pozdním vrácení účtujeme penále uvedené ve smlouvě!

5. POŠKOZENÍ OBLEKU: V případě poškození obleku se zavazujete k uhrazení vzniklé škody.  Dávejte proto na zapůjčení oblek pozor a zacházejte s ním opatrně,  vyvarujte se zejména klekání na kolena a pozor na skvrny na světlých oblecích. Samozřejmě bude příjemnější pro nás i pro Vás, když oblek  vrátíte v pořádku.

UPOZORNĚNÍ: Na zkoušení a výběr je nutné se vždy předem telefonicky objednat!