608 85 89 85
608 85 89 85     caxa.asistentky@seznam.cz

Výběr společenských šatů

Objednejte se na zkoušení šatů předem telefonicky na 608 858 985!!!

Svatební Salon CAXA už mnoho sezon funguje také jako půjčovna společenských šatů.  Naše nabídka zahrnuje dámské kostýmky, malé společenské šaty neboli koktejlky a samozřejmě především plesové šaty různých barev a střihů. V současnosti nabízíme společenské šaty ve velikostech 34 až 52 a v počtu okolo 1200 modelů. Podobně jako svatební, i společenské šaty neustále doplňujeme, obnovujeme, před každou sezonou objednáváme nové kolekce velkých společenských šatů  a kostýmky a malé společenské šaty doplňujeme i v průběhu celého roku. Půjčovné u společenských šatů se pohybuje v rozmezí 500-3000 Kč dle stylu a značky.

Nezapomeňte, že nevěsty mohou využít možnosti zapůjčení popůlnočních šatů zdarma a dvou kuponů na slevu ve výši 50% například na šaty pro maminku, svědkyni, družičky atd.

K šatům nabízíme samozřejmě také společenskou obuv, kabelky, bižuterii a další potřebné doplňky, a to jak k zapůjčení, tak i k zakoupení. 

DÁMSKÉ KOSTÝMY (pro maminky atp.) - zahrnují obvykle 2 až 4 -dílné soupravy sestávající z topu, saka a sukně nebo kalhot nebo šatů a saka.  Nabízíme především kostýmky ve vel. 36 až 52 většinou ve světlejších barvách vhodných pro matku svatby. Půjčovné u kostýmů se pohybuje od 1000 do 2500 Kč, ale pokud si u nás půjčíte svatební šaty, obdržíte 2 kupony na slevu ve výši 50%, které můžete využít na zapůjčení jakýchkoli společenských šatů či kostýmku na svatbu pro maminku, svědkyni, sestru, kamarádku apod.

KRÁTKÉ SPOLEČENSKÉ ŠATY zvané také koktejlky jsou obvykle krátké či kratší jednodušší šaty (nemusí být vždy v černé barvě), které se využívají hlavně na svatby, firemní či jiné večírky. Půjčovné těchto typů společenských šatů se pohybuje od 500 do 1500 Kč. V nabídce máme mnoho světlých šatů, které můžete využít jako popůlnoční zdarma .

PLESOVÉ ŠATY zahrnují jednodušší či složitější dlouhé společenské šaty, které jsou využívány našimi zákaznicemi především na závěrečné kolony v tanečních, na maturitní či jiné plesy nebo větší společenské události.  V nabídce našeho salonu najdete jak zahraniční luxusní společenské šaty, tak i originální plesové šaty naší vlastní výroby, a také speciální sekci Společenské šaty L-XXL. Pokud se rozhodnete pro zapůjčení dovozových šatů, kterých máme obvykle více, doporučujeme, abyste se domluvily s kamarádkami či spolužačkami, ať nejdete ve stejných šatech.  Půjčovné plesových šatů se pohybuje od 700 do 3000 Kč (to vše samozřejmě za víkend či dobu dohodnutou pro zapůjčení).

NÁŠ TIP: Kdy vybírat společenské šaty?

Pokud znáte přesný termín plesu, nebojte se přijít i tři nebo čtyři měsíce předem. Zajistíte si tak, že budete mít široký výběr a nebudete omezena tím, že některé modely jsou již zadané. 
Děvčata si na maturitní plesy a do tanečních, které se konají od prosince do března, chodí rezervovat šaty už od září. Nemusíte se ale bát, více než 1200 modelů v naší půjčovně společenských šatů Vám dává záruku, že i když k nám dorazíte až na poslední chvíli, šatů je tolik, že málokterá zákaznice odejde zklamaná, protože si nevybrala.

UPOZORNĚNÍ: Na zkoušení a výběr je nutné se vždy předem telefonicky objednat!