608 85 89 85
608 85 89 85     caxa.asistentky@seznam.cz

Podmínky pronájmu svatebních šatů

Chcete si u nás vybrat a zapůjčit své svatební šaty ?

Pak zde přinášíme pár informací , které se Vám budou hodit.

POPLATEK za zkoušení svatebních šatů:

Za zkoušení svatebních šatů u nás zaplatíte jednorázový poplatek ve výši 500 Kč. V rámci tohoto poplatku máte k dispozici 2 hodiny zkoušení, svatební asistentku, kávu, čaj a vodu zdarma. Zakoupit si můžete další nápoje (20 Kč) či prosecco a nealko sekt (200 Kč). Pokud si však u nás šaty rezervujete, neplatíte samozřejmě poplatek žádný a dostáváte navíc hodinu času na doladění doplňků, výběr popůlnočních šatů zdarma a další potřebné věci. Potřebujete-li čas na rozmyšlenou, zaplatíte poplatek za zkoušení a vrátíte-li se do 3 měsíců šaty závazně rezervovat, zaplacený poplatek Vám bude odečten od zálohy zaplacené v rámci rezervační smlouvy.

OBJEDNÁVKA : Objednejte si předem telefonicky či e-mailem svoji návštěvu u nás zhruba 1-2 týdny předem. Prosíme, neobjednávejte se přes Facebook nebo Instagram, rezervační systém je dostupný pouze u nás na recepci a tam nemají na sociální sítě přístup.  Jen po předchozím objednání Vám zaručíme, že se Vám budeme moci ihned věnovat. V sezonu míváme dost plno a nemůžeme zajistit , že se Vám budeme moci věnovat kdykoli. Pokud se nemůžete či nechcete dostavit, buďte ohleduplné vůči nám i jiným nevěstám, které čekají na volný termín, a svoji rezervaci včas zrušte. 

  1. VÝBĚR ŠATŮ: Dostavte se včas v objednaném termínu. Rádi Vám doporučíme pro Vás vhodné svatební šaty a pomůžeme s výběrem. Věnovat se Vám bude některá z našich svatebních asistentek, která Vás pak bude provázet po celou dobu Vašich svatebních příprav. Další návštěvy a zkoušky u nás si proto ideálně dohodněte přímo s ní.

    Co potřebujete k výběru šatů ?  Pouze dobrou náladu, chuť do zkoušení a případně pár poradců z řad Vaší rodiny či kamarádek. Vše ostatní najdete u nás ( boty, prádlo, doplňky ) . Ideální počet poradců je 2-3, pokud jich budete mít více, těžko se shodnete na výběru šatů a budete z toho nešťastná. Navíc i naše kapacity jsou omezeny, přestože máme salony veliké, zejména v sezonu bývá hodně plno . Své malé ratolesti nechejte raději doma nebo jim zajistěte hlídání, málokteré dítě vydrží v klidu 2-3 hodinový výběr šatů a zkoušení si neužijete ani Vy ani dítě a ani ostatní zákazníci, se kterými se v salonu můžete potkat.  Berte ohled i na ostatní .

  2. REZERVACE ŠATŮ: Pokud si vyberete své vysněné svatební šaty, sepíšeme s Vámi smlouvu o zapůjčení svatebních šatů a zaplatíte u nás REZERVAČNÍ POPLATEK ve výši 5000 Kč. Zbytek půjčovného doplatíte při vyzvednutí šatů. Preferujeme platby v hotovosti. Doporučujeme důkladně si smlouvu přečíst, protože v ní naleznete vše, co potřebujete vědět. K sepsání smlouvy i vyzvednutí šatů budeme potřebovat Váš OBČANSKÝ PRŮKAZ.

    Rezervační poplatek je NEVRATNÝ, lze jej však 1 x převést na jiné svatební šaty bez udání důvodu či převést na jiný termín svatby. Výměny šatů z důvodu změny postavy jsou možné bez omezení. Změna postavy ovšem není důvodem k vrácení rezervačního poplatku. Rádi Vám jiné šaty najdeme.  Rezervační poplatek nelze převést na jiné zboží či služby čerpané u nás !!!

  3. VÝHODY A AKCE pro naše nevěsty : Pokud si u nás zapůjčíte svatební šaty, získáte :
    - zapůjčení popůlnočních šatů zdarma ( společenské nebo budoir )
    - 2 x sleva 50% na zapůjčení společenských šatů na termín svatby ( pro maminku, svědkyni, dospělé družičky apod. )
    - zapůjčení spodničky zdarma
    - svatební podvazek jako dárek
    - sleva 10% na zakoupení snubních prstenů Rýdl a Retofy  
     
  4. ZKOUŠKY: V rámci sepsané smlouvy máte nárok na následující zkoušky BEZ POPLATKU

    1. zkouška při výběru šatů 

    2. zkouška cca 2-4 týdny před svatbou za účelem upřesnění úprav a doladění potřebných doplňků . Na tuto zkoušku je nutno se objednat cca 1 měsíc předem, šaty bývají v sezonu často mimo salon na svatbách. V případě, že jste si šaty rezervovala kratší dobu před svatbou a úpravy nejsou potřeba, postava se Vám nezměnila, není tato zkouška nutná, je to jen na Vašem uvážení ...

    3. finální zkouška při vyzvednutí šatů. Pokud zkouška č.2 proběhla krátce před svatbou a  úpravy šatů nejsou nutné, pak na finální zkouška není nutná a šaty lze převzít  bez zkoušení.

    Na každou zkoušku se předem objednejte , abychom Vám mohli zaručit, že dané šaty budou v termínu zkoušky v salonu k dispozici! 

    Další případné zkoušky za účelem předvedení šatů kamarádkám, babičce, tchýni apod. mohou být zpoplatněny částkou 200 Kč za každou započatou hodinu.
     
  5. VYZVEDNUTÍ A VRÁCENÍ šatů: Svatební šaty si obvykle vyzvedáváte 2 dny před termínem svatby ( tedy sobotní svatby ve čtvrtek ) a vracíte je 2 dny po svatbě ( tedy v pondělí ). Termíny vyzvednutí i vrácení jsou uvedeny na smlouvě. Pozor! Při pozdním vrácení bez předchozí dohody účtujeme penále ! Pokud potřebujete delší dobu zapůjčení šatů, je možné se s námi dohodnout.

  6. POŠKOZENÍ šatů: Může se stát, že zapůjčení svatební šaty náhodou poškodíte. V tom případě pak bude nutné vzniklou škodu uhradit. Většina škod je opravitelných a v těchto případech účtujeme pouze vzniklé náklady. Dávejte ale raději na své šaty pozor, vyhnete se tak nepříjemnostem a my budeme samozřejmě raději, když dostaneme své šaty zpět v pořádku. Svatební šaty si my jako salon nikterak pojistit nemůžeme, protože to nelze, ale Vy, jako zákazník, si můžete sjednat u některých pojišťoven pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě .  Doporučujeme využít šatů na převlečení, které si u nás můžete zapůjčit ke svatebním šatům zdarma.
UPOZORNĚNÍ: Na zkoušení a výběr je nutné se vždy předem telefonicky objednat!